- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

9 квітня відбудеться зустріч з радником Міністра інформаційної політики Володимиром Жемчуговим

9 квітня 2019 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбудеться зустріч з радником Міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим. Початок – о 13:00. Перед цим, о 12:00 запланована прес-конференція для місцевих ЗМІ (аудиторія В-204).

Зустріч проходитиме у форматі «відкритого мікрофону» – кожен матиме змогу поставити своє питання. Під час заходу відбудеться презентація стрічки «Бранці Кремля», знятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

Наприкінці зустрічі учасники отримають диски зі стрічкою та інші інформаційні матеріали.

Місце проведення: конференційна зала А-206, (проспект Першотравневий, 5)

Володимир Жемчугов — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року – організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився у полоні бойовиків так званої “ЛНР”. У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.