- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Доц. Батигіна О.М. взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції, організованій Київським національним університетом імені Тараса Шевченка

Доцент кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права ПЮІ Батигіна О.М. взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції, що відбувалася у місті Києві 31 травня 2019 року. Конференцію організовано кафедрами екологічного права і земельного та аграрного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України.

       Конференція “Еколого-правовий статус людини і громадянина в Україні та світі: ретроспективний та перспективний погляди” присвячувалася проблемам визначеності екологічних прав та обов’язків людини та громадянина, їх системи, видів, змісту, правових механізмів реалізації та захисту в сучасних умовах.

        У роботі конференції взяли участь представники найкращих юридичних вищих навчальних закладів України, Білорусії, Польщі тощо.