- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Увага! 13 червня 2019 року на базі Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбудеться Ярмарок вакансій!

13 червня 2019 року о 13:00 на базі Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, що знаходиться за адресою: м. Полтава, проспект Першотравневий, 5, відбудеться щорічний захід Ярмарок вакансій 2019, на якому студенти Інституту презентуватимуть власні авторські проекти.

У межах заходу планується обговорення питань щодо надання можливості для проходження стажування випускників, обговорення можливостей укладення меморандумів про співпрацю з державними органами та суб`єктами господарської діяльності, можливостей проведення заходів на базі Інституту, отримання безоплатних юридичних консультацій та науково-правових висновків, інших питань щодо співпраці Національного юридичного університету  імені Ярослава Мудрого з потенційними роботодавцями.

Під час заходу буде надана можливість уповноваженим представникам від зацікавлених потенційних роботодавців підписати меморандум про співпрацю з Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого, а також відібрати студентів-випускників, які зможуть проходити практику з метою подальшого працевлаштування.

Запрошуємо усіх бажаючих!

ЯВ 2019 картинка 5 [1]