- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

17-29 червня 2019 р. доцент кафедри цивільного, господарського та фінансового права Греков Євген Анатолійович взяв участь в WIPO-WTO Colloquium for Teachers of Intellectual Property (Женева, Швейцарія)

17-29 червня 2019 р. доцент кафедри цивільного, господарського та фінансового права Греков Євген Анатолійович взяв участь в WIPO-WTO Colloquium for Teachers of Intellectual Property (Женева, Швейцарія).

Програма колоквіуму включала в себе широкий спектр питань політики і права інтелектуальної власності (ПІВ), таких як ПІВ і охорона здоров’я, ПІВ і електронна комерція, ПІВ і біотехнології, ПІВ і штучний інтелект, а також ПІВ і блокчейн. Копія програми для колоквіуму доступна тут (https://www.wto.org/english/news_e/news19_e/programme_trip_17jun19_e.pdf [1]).

Більше 40 експертів з Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ), Світової організації торгівлі (СОТ), партнерських міжурядових організацій, неурядових організацій та різних галузей промисловості презентували учасникам свої доповіді з ключових питань політики в сфері ІВ, законодавства і судової практики.

В ході даного заходу доцент Греков Є.А. презентував свої тези на тему «IP issues of ensuring the availability of new technologies for adapting the workplace for people with disabilities».

Участь в колоквіумі дозволила зміцнити і структурувати процес обміну практичною інформацією щодо регулювання сфери інтелектуальної власності між викладачами Полтавського юридичного інституту, провідних університетів світу і секретаріатами ВОІВ та СОТ, а також активізувати розробку практичних стратегій вдосконалення методик викладання та налагодити контакти між учасниками, тренерами та експертами для продовження діалогу і співпраці в галузі ІВ.