- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

До уваги вступників до магістратури! Розпочалася реєстрація для участі в спеціально організованій сесії ЄВІ з іноземної мови!

Увага! Розпочата реєстрація вступників для участі в спеціально організованій сесії ЄВІ з іноземної мови.

  1. Звертаємо Вашу увагу на те, що для участі у спеціально організованій сесії ЄВІ потрібна окрема реєстрація! Не можна буде взяти участь у цій сесії ЄВІ на основі реєстрації, яку Ви здійснювали для участі в основній сесії ЄВІ з іноземної мови!
  2. Під час проходження реєстрації вступник має обрати місто, в якому він має намір складати ЄВІ. Звертаємо Вашу увагу на те, що перелік міст, в яких проходитиме тестування, звужений, порівняно з тим, де проводилася основна сесія ЄВІ! Спеціально організована сесія проводитиметься лише у Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні та Харкові.
  3. Після здійснення реєстрації у відбірковій комісії та отримання екзаменаційного листа на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти (https://zno.testportal.com.ua/master/login) буде створено спеціальний кабінет учасника ЄВІ, вхід до якого можна буде здійснити за номером екзаменаційного листа та пін-кодом, що будуть вказані на самому екзаменаційному листі.
  4. Упродовж п’яти днівз дня реєстрації необхідно здійснити оплату за участь у спеціально організованій сесії ЄВІ в сумі 495 грн. Порядок здійснення оплати (розрахунковий рахунок і т.д.) буде відображений у кабінету учасника ЄВІ. У разі ненадходження оплати упродовж п’яти днів з дня реєстрації, реєстрацію буде автоматично скасовано, а екзаменаційний лист – анульовано!
  5. Після здійснення оплати у кабінеті учасника ЄВІ буде сформоване запрошення-перепустка для участі у ЄВІ, в якому вказуватиметься конкретна адреса розташування пункту тестування в обраному вступником місті. Це запрошення-перепустку необхідно роздрукувати і рекомендуємо заздалегідь з’ясувати, де знаходиться Ваш пункт тестування, як до нього найкраще дістатися.
  6. У день проведення тестування (05 листопада 2019 року) необхідно з’явитися до пункту тестування щонайменше за 30 хвилин до початку тестування. При собі необхідно обов’язково мати:

1) документ, що посвідчує особу (як правило – паспорт), серія і номер якого збігаються з тим, що вказаний у екзаменаційному листі;

2) екзаменаційний лист, отриманий під час реєстрації у відбірковій комісії;

3) роздруковане з кабінету учасника ЄВІ запрошення-перепустку.

  1. Зверніть увагу, що особи, які запізнилися на ЄВІ (тобто, прийшли до пункту тестування менше, ніж за 10 хвилин до початку ЄВІ), до проходження тестування не допускаються!