- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

05 жовтня 2019 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбувся День відкритих дверей

05 жовтня 2019 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбувся День відкритих дверей.

Майбутні абітурієнти, а також їх батьки, мали змогу:

          Також проведено лекцію-екскурсію навчальним корпусом та гуртожитком Інституту. Відвідувачів Дня відкритих дверей ознайомили з бібліотекою, аудиторним фондом, їдальнею, спортивним комплексом, науково-технічною базою та побутово-житловими умовами студентів.

На День відкритих дверей завітали й випускники Полтавського юридичного інституту, котрі на сьогодні стали успішними адвокатами, прокурорами, слідчими та представниками Національної поліції України.

У процесі заходу відбулося інтерактивне спілкування між випускниками Інституту минулих років та майбутніми абітурієнтами.

Ми приділяємо максимум зусиль на те, щоб Ви отримали більше корисної інформації та задоволення, завітавши до нас.

Двері Полтавського юридичного інституту відчинені в робочі дні та Дні відкритих дверей для екскурсій та надання будь-якої корисної інформації - для абітурієнтів та їх родин.

Чекаємо на Вас.

Контактні дані:

адреса Інституту: 36011, м. Полтава,
проспект Першотравневий, 5
Тел./факс: (0532) 56-01-48
e-mail: poltava_inst@nulau.edu.ua [14]