- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

7 жовтня 2019 року викладачі кафедри теоретико-правових дисциплін Полтавського юридичного інституту провели профорієнтаційну роботу учнями старших класів смт Котельва Полтавської області

7 жовтня 2019 року викладачі кафедри теоретико-правових дисциплін Полтавського юридичного інституту зустрілися з учнями старших класів смт. Котельва Полтавської області.

 Зокрема, завідувач кафедри, д.ю.н. Козаченко А.І. розповів учням 11-х класів Котелевської гімназії №1 ім. С.А. Ковпака про переваги навчання у Полтавському юридичному інституті, досягнення студентів вишу, а також відповів на поставлені питання.

Доц. Кравцова Н.Г. та викл. Перебийніс Ю.В. провели профорієнтаційні бесіди з учнями 10-11 класів Котелевських загальноосвітніх шкіл I-III ступенів № 2 та № 4, під час яких вони ознайомили їх з особливостями вступу і навчання в Полтавському юридичному інституті.

Учнів зазначених шкіл було запрошено скористатися нагодою відвідати Інститут і відчути себе студентами у межах «Дня з Полтавським юридичним інститутом» в будь-який зручний для них час.