- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Викладач Інституту Любченко О.О. взяв участь у проведенні заняття для учнів правового класу в ОЗО Сарська СШ І-ІІІ ступенів Гадяцької районної ради Полтавської області

Десятого жовтня, у четвер, за ініціативи місцевої влади та поліції асистент кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права Любченко О.О. взяв участь у проведенні першого в цьому навчальному році заняття для учнів спеціалізованого правового класу в ОЗО Сарська СШ І-ІІІ ступенів Гадяцької районної ради Полтавської області.

У заході також взяли участь в.о. голови Гадяцької районної державної адміністрації Бондаренко С.М., представники Національної поліції України та  інших органів публічної влади.

Захід розпочався з вітальних слів присутніх, які висловили щиру радість з приводу зустрічі з учнями спеціалізованого класу, сучасне оснащення якого допомагає школярам більш поглиблено та ефективно вивчати право.

У межах виступів викладач Інституту Любченко О.О. розповів про навчальний заклад, переваги юридичної освіти, усвідомлення свого правового статусу та важливість правильного вибору.

“З огляду на сучасні реалії дуже важливою є професія юриста. Чому? Для кожної людини важливо усвідомлювати свій правовий статус, знати свої права і вміти їх захистити” – сказав правознавець.

Також під час зустрічі присутні ставили запитання щодо Полтавського юридичного інституту, на які отримали актуальні відповіді.

Після заходу, під час спілкування, представники місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та Полтавського юридичного інституту підтвердили готовність до співпраці, домовились щодо участі у спільних заходах та проведення лекцій для школярів. Детальніше можете ознайомитись про захід у відеосюжеті [5].

Висловлюємо вітання ініціаторам проекту правового класу за вклад у підвищення якості правової освіти, а також школярів, які мають сприятливі можливості для вивчення права та юридичних наук.