- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Щиро вітаємо працівників Державного бюро розслідувань з професійним святом!

Шановні працівники Державного бюро розслідувань!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Державне бюро розслідувань створене для розслідування, запобігання, виявлення, припинення та розкриття злочинів, що вчиняють: вищі посадові особи; службові особи НАБУ та САП; особи, які вчинили військові злочини.

4

Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.          

У цей день вітаю всіх, для кого робота в Державному бюро розслідувань стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя.

Щиро вдячні Вам за співпрацю в організації та наданні бази стажування студентам старших курсів Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Ми впевнені, що ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, досвідченими і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті та честі.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, миру, злагоди, вірності службовому обов’язку та успішної праці на благо Українського народу!

З повагою,

Директор

Полтавського юридичного інституту

Національного юридичного університету

імені Ярослава Мудрого
О.М. Лемешко