- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Проведено семінар з підвищення кваліфікації арбітражних керуючих

На базі Полтавського юридичного інституту з 27.11.2019 по 29.11.2019 року проведено курси з підвищення кваліфікації арбітражних керуючих. Захід організовано кафедрою цивільного, господарського і фінансового права Полтавського юридичного інституту.
До участі долучилися арбітражні керуючі з різних міст України (м. Харків, м. Запоріжжя, м. Суми). Семінар з підвищення кваліфікації мав суто практичний характер, обговорювалися новели законодавства та проблемні питання, які виникають у процесі провадження процедури банкрутства та діяльності арбітражних керуючих.
За результатами курсів з підвищення кваліфікації 01 грудня 2019 року проведено підсумковий залік комісією у наступному складі: представник Департаменту з питань судової роботи та банкрутства Міністерства юстиції України Бабич О. А., головний спеціаліст відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Дубенко О.Ю. та асистент кафедри цивільного, господарського і фінансового права Шимко А. Р.
Всі арбітражні керуючі успішно склали підсумковий залік та отримали Свідоцтва про підвищення кваліфікації.