- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Колектив Полтавського юридичного інституту вітає ректора Університету Василя Яковича Тація з ювілеєм!

Шановний Василю Яковичу!

Фото-Тація-В.Я.- [1]

Упродовж багатьох років на посаді ректора Ви спрямовуєте зусилля колективу Університету на ефективну організацію освітнього процесу, підвищення якості підготовки фахівців, запровадження новітніх методик і технологій навчання, зміцнення матеріально-технічної бази, збереження кращих традицій вітчизняної системи освіти й застосування світового досвіду. Саме завдяки цьому Університет став колискою багатьох поколінь провідних учених, державних діячів і висококваліфікованих юристів.

Ваша сумлінна праця, ентузіазм, невичерпна творча енергія стали запорукою того, що Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого міцно утримує позиції найавторитетнішого закладу вищої юридичного освіти України й постійно розширює міжнародні партнерські зв’язки.

Важко переоцінити Ваш внесок у розвиток юридичної науки, підвищення наукового потенціалу України і консолідацію фахівців для вирішення багатьох проблем, пов’язаних із державотворенням, укріпленням законності.

Ви як Людина високих моральних принципів і справжній патріот стали зразком і мудрим наставником сотень тисяч випускників, серед них представники вищих судових органів, органів прокуратури та охорони правопорядку, адвокати, військові, нотарі, які успішно працюють не лише в Україні, а й за її межами.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, добра й злагоди, творчого натхнення для подальшої плідної праці на благо Університету і нашої України!

Нехай і надалі Ваш досвід і професіоналізм, відданість справі слугують розбудові правової держави та утвердженню в суспільстві принципів верховенства права!

 

Колектив

Полтавського юридичного інституту

Національного юридичного університету

 імені Ярослава Мудрого