- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Шкурупій Ігор Васильович

IMG_6360 [1]

Шкурупій Ігор Васильович, народився 20 серпня 1991 року в місті Полтава.

У  2012 року закінчив Полтавський юридичний інститут Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» і отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки «Правознавство» та здобув кваліфікацію бакалавра юриста.

У 2013 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

У грудні 2013 році розпочав працювати в органах прокуратури стажистом на посаді прокурора, а згодом ‒ прокурором прокуратури Шишацького району Полтавської області.

З грудня 2015 року по квітень 2016 року працював прокурором Миргородської місцевої прокуратури Полтавської області.

Із квітня 2016 року по червень 2019 року працював на посаді прокурора Гадяцького відділу Миргородської місцевої прокуратури Полтавської області.

З червня 2019 року по травень 2020 року обіймав посаду прокурора першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Київської області.

З травня 2020 року по вересень 2020 року обіймав посаду прокурора відділу нагляду за додержання законів при розслідуванні злочинів проти життя та здоров’я особи управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності прокуратури Київської області.

З вересня 2020 року до сьогодні обіймає посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Київської обласної прокуратури.