- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Вітаємо! Зареєстровано проект Закону про внесення змін до статті 33 Закону України “Про вищу освіту” щодо усунення перешкод навчанню студентів за державним замовленням

Викладацько-студентський загал Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого висловлює щиру подяку Людині з великим серцем, народному депутату України Кулінічу Олегу Івановичу, голові депутатської групи «ДОВІРА» [1], який ініціював на законодавчому рівні усунення перешкод навчанню студентів – правників за державним замовленням!

Таке ставлення до науковців, професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти є проявом державницького підходу, а підтримка права нашого Інституту та інших ЗВО     на отримання у наступному навчальному році бюджетних місць для навчання на бакалавраті є показником якісного підходу депутатської групи до вирішення соціально-гуманітарних проблем в країні.

1 [2]

Голова депутатської групи “ДОВІРА” – Кулініч О.І.

Така ініціатива Олега Івановича запалює вогонь надії у серцях майбутніх абітурієнтів на навчання в одному з найкращих навчальних закладів України за державний кошт та надихає колектив Полтавського юридичного інституту  до нових звершень!

Проект Закону про внесення змін до статті 33 Закону України “Про вищу освіту” щодо усунення перешкод навчанню студентів за державним замовленням [3], № 4050, дата реєстрації: від 03.09.2020 р.

2 [4]

3 [5]