- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Оголошується набір на курси англійської мови

Шановні студенти та викладачі!

Оголошується набір на курси англійської мови за трьома напрямами:

Кембриджські іспити з англійської мови (Cambridge ESOL – English for Speakers of Other Languages) дають можливість отримати найавторитетніші у світі сертифікати, що підтверджують вашу мовну кваліфікацію. Тисячі університетів, роботодавців та офіційних організацій довіряють їх результатам. Більш докладну інформацію про це можна знайти на сайті www.CambridgeESOL.org/recognition [1].

Загальна мовна підготовка здійснюється з метою розвитку Ваших знань, вмінь та навиків з англійської мови за чотирма напрямами (говоріння, аудіювання, письмо та читання) за допомогою найкращих навчальних комплексів, розроблених провідними видавництвами Великобританії (Oxford University Press, Cambridge University Press, Macmillan, Longman Pearson). Цей курс також допоможе підготуватися до вступу в магістратуру.

Курс англійської мови за юридичним спрямуванням передбачає опанування нової юридичної лексики, вдосконалення навичок, необхідних для спілкування із англомовними клієнтами, складання документів, а також аналіз текстів, у тому числі й юридичних документів.

 Крім того, наші курси з англійської мови бути корисними Вам, оскільки дозволяють:

Заняття проводяться досвідченими викладачами інституту, що пройшли тренінг авторизованого центру Кембріджських іспитів в Україні з підготовки кандидатів до складання екзаменів і отримали відповідний сертифікат.

Більш детальну інформацію щодо вступу та організацію навчального процесу можна отримати на кафедрі теоретико-правових дисциплін (ауд. Б-405) у доц. Кравцової Н.Г. та викл. Перебийніс Ю.В.

Для попередньої реєстрації просимо Вас пройти тестування за посиланням https://www.cambridgeenglish.org/test-your-english/general-english/ [2] та надіслати свої дані (прізвище, ім’я, по батькові; номер телефону; курс; обраний напрям підготовки (нпр., для загальної мовної підготовки) та результат тестування (нпр., B1 Preliminary for Schools (PET)) на електронну адресу: julia.v.pere@gmail.com [3]