- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

9 жовтня 2020 р. в режимі відеоконференції на платформі «Zoom», відбулося засідання студентського наукового гуртка з кримінального права.

9 жовтня 2020 р., виходячи із складної епідеміологічної ситуації в режимі онлайн, відбулося засідання студентського наукового гуртка з кримінального права (наук. керівник – к.ю.н., доцент кафедри Михайліченко Т.О.), провідною темою якого стало обговорення проєкту Загальної частини нового Кримінального кодексу України.

На запрошення радо відгукнулася проф. Гуторова Н.О., яка плідно працює в Робочій групі з питань розвитку кримінального права Комісії з питань правової реформи при Президентові України, створюючи з колегами-однодумцями цей Проєкт.

Студенти 2, 3 та 4 курсів Інституту та викладачі долучилися до активного обговорення положень, намагаючись розібратися в новелах, оскільки останні суттєво змінюють “обличчя” кримінального законодавства.

Розмова була цікавою, грунтовною та пізнавальною, за що щиро дякуємо Наталії Олександрівні, та сподіваємось на нові зустрічі.

Також обговорили цьогорічні плани стосовно тем наукових пошуків і порядку роботи, бо карантин поки не йде із нашого життя, а плідно працювати та розвиватися слід повсякчас.

Епідемії завжди змінюють світ, головне при цьому не втрати час і шанс стати гарним професіоналом своєї справи!