- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Вітаємо нашу команду з перемогою в турнірі з міні-футболу

9 жовтня 2021 року Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого за сприяння Федерації футболу м. Полтави та Полтавської обласної організації ФСТ «Динамо» України та участі нашого медичного партнера Лікувально-діагностичного  центру «МЕДІОН» провів турнір з міні-футболу серед представників правничих професій.

В турнірі приймали участь 8 команд, а саме:

Команда Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області;

Збірна команда «Податківець» (до складу якої входили представники Державної податкової служби Полтавської області та Державної фіскальної служби Полтавської області);

Команда управління патрульної поліції Полтавської області;

Команда Головного управління Національної поліції у Полтавській області;

Збірна команда Департаменту кримінально-виконавчої служби;

Команда Військової частини 3052 Національної гвардії України;

Збірна АФК «ЛТАВА» (до складу якої входили адвокати з Полтавщини);

та збірна команда Асоціації випускників Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (до складу якої входили випускники та студенти ПЮІ).      

Після урочистого відкриття було проведено жеребкування та визначено суперників в першому турі.

Згідно до регламенту турніру, команди грали за «олімпійською» системою, тобто «на виліт». Переможці з першого туру перейшли у наступний тур,  а команда, що програла, припиняла участь у турнірі.

Командам, які припинили участь у турнірі одразу після матчу вручали диплом про участь у турнірі та пропонували зробити фото на пам’ять.

Кожен з матчів запам’ятався по-своєму, однак спільною рисою була одна – всі команди прагнули здобути перемогу.

Суперники показували високий рівень підготовки, основного часу інколи було недостатньо для визначення переможця матчу, тож проводили серії пенальті.

На захід було запрошено команду черлідерів з «Brosko studio», які підіймали гравцям та вболівальникам настрій у перерві між етапами змагання.

Після першого туру до півфіналу потрапили 4 команди:

Команда Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області

Команда Військової частини 3052 Національної гвардії України;

Команда Головного управління Національної поліції у Полтавській області;

та збірна команда Асоціації випускників Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.  

В результаті проведення півфінальних та фінальних ігор, у трійці лідерів команди розташувалися наступним чином:

ІІІ місце – Команда Військової частини 3052 Національної гвардії України; 

ІІ місце – Команда Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Перемогу у фінальному матчі з командою Головного управління Національної поліції у Полтавській області за результатом серії пенальті виборола збірна команда Асоціації випускників Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у складі: Гнатюка Андрія Юрійовича (асистента кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін), Нікітенка Владислава (студента групи ЦЮ-д2 магістерського рівня підготовки), Гришка Володимира (студента групи ПІ-45), Антонова Данила (студента групи ПІ-42), Малиха Вадима (студента групи КЮ-д2 магістерського рівня підготовки), Торяника Артема (студента групи ПІ-42), Артюха Артема (студента групи ПІ- 42), Сивокінь Миколи та Дубінчина Олега – випускників Полтавського юридичного інституту.

 «Кращим голкіпером» та «Кращим форвардом» турніру стали Бондар Ігор (Команда Військової частини 3052 Національної гвардії України) та Нікітенко Владислав (студент ПЮІ, збірна команда Асоціації випускників Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого).

Були визначені також «переможці» в номінації «Найпалкіший вболівальник» турніру та «Наймолодший вболівальник», які також отримали пам’ятні призи.

 Призерам турніру були вручені медалі та дипломи про участь у турнірі, гравці команди переможниці отримали Кубок турніру та призи від медичного партнера – медичного лікувально-діагностичного центру «МЕДІОН». лого Медион синий вектор [1]

Загалом, захід пройшов в атмосфері панування спортивного духу та гарного настрою. Сподіваємося, що турнір з міні-футболу Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого стане щорічною традицією, а до його участі залучиться ще більша кількість команд та вболівальників.