- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Викладачі Інституту взяли участь в обранні адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Директор Полтавського юридичного інституту Ігор Криницький та перший заступник голови Полтавської обласної ради, доцент кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін ПЮІ Олександр Лемешко взяли участь в роботі конкурсної комісії з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Всього на конкурс подали документи 56  адвокатів з Полтавської, Сумської та Харківської областей. Перший етап конкурсу успішно пройшли 49 претендентів. Другий етап конкурсу (відбувся 11 – 12 листопада) проходив шляхом індивідуальних співбесід адвокатів із конкурсною комісією. Претендентів оцінювали за критеріями мотивації до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вмінню представити приклади надання правової допомоги.

Конкурс адвокатів на Полтавщині дав можливість залучити до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги кращих з кращих. 

Важливо – всі випускники Полтавського юридичного інституту, що були включені до кола претендентів, успішно пройшли конкурсний відбір. 

Бажаємо всім учасникам ефективного захисту прав громадян!