- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Університету, сьогодні ми відзначаємо День гідності та свободи!

photo1668960192

21 листопада відбувся початок двох доленосних революцій для нашого народу – Помаранчевої 2004 року і Революції Гідності 2013. Тоді українці продемонстрували всьому світу відданість ідеалам свободи, справедливості, утвердженню демократичних цінностей в єдиній і неподільній Україні. На жаль, цей шлях не був безкровним, сьогодні з особливим завмиранням серця ми згадуємо Героїв Небесної сотні, які віддали свої життя за європейський вибір і свободу від радянського минулого нашої Батьківщини. Вони стали символом мужності і незламності, сміливості йти голіруч на битву за свої переконання і…перемагати.

У цей день ми віддаємо їм шану за громадянський подвиг, героїзм, силу духу і приклад надзвичайного патріотизму. Ставши янголами, вони і зараз допомагають нашим захисникам бити ворога, що зазіхнув на українську землю, надихають на звитяжну боротьбу за право українців жити в прогресивний, демократичній державі, де головною цінністю є гідність, життя і свобода громадянина.

Дякуємо героям, живим і полеглим, за їхню жертву і приклад людинолюбства та патріотизму.

Щиро вірю, темні часи скоро минуть, а мир, спокій і злагода запанують на нашій землі. Зичу вам, шановні колеги і студенти, здоров’я, щастя, наснаги у боротьбі за щасливе майбутнє  України.

Ректор Університету

Анатолій Гетьман