- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

МІНІСТР ЮСТИЦІЇ ПАВЛО ПЕТРЕНКО ВІДВІДАВ ПОЛТАВСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ІНСТИТУТ НАЦІОНАЛЬНОГО ЮРИДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМ. ЯРОСЛАВА МУДРОГО

32121 [1]

15 лютого 2019 р. до стін Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого завітали Міністр юстиції України Петренко Павло Дмитрович та представники Головного територіального управління юстиції у Полтавській області на чолі з начальником управління – Тимченком Олегом Вадимовичем. Гостей зустрів директор ПЮІ – Лемешко Олександр Миколайович та запропонував екскурсію по нашому закладу. 

2 [2]

П.Д. Петренко завітам на урочисте відкриття Юридичної клініки, котра створення для безоплатного консультування незахищених верств населення та оволодіння практичними навичками студентами старших курсів ПЮІ.

3 [3]

Після чого Міністр юстиції зустрівся зі студентами ПЮІ НЮУ ім. Ярослава Мудрого. Під час спілкування Петренко П.Д. наголосив на тому, що відновлення факультету підготовки кадрів до органів пенітенціарної служби в НЮІ ім. Ярослава Мудрого є досить актуальним, зазначив на подальшій долі пенітенціарної служби, оцінив діяльність служби пробації за минулий рік та прокоментував роботу державних та приватних виконавців, з урахуванням кількісних показників та грошових стягнень.

4 [4]