- Полтавський юридичний інститут - http://pli.nlu.edu.ua -

Доц. Полховська І.К. взяла участь у тренінгу, організованому IFES Ukraine

Доцент кафедри конституційного, адміністративного, екологічного та трудового права ПЮІ Полховська І.К. взяла участь у тренінгу IFES, що відбувався у Львові протягом 16-19 лютого. Мета тренінгу – опановування інтерактивних методик викладання для ефективного впровадження курсу з громадянської освіти “Демократія: від теорії до практики”.

Це перший з двох тренінгів з інтерактивних методик викладання громадянської освіти, які передують впровадженню курсу  “Демократія: від теорії до практики” до офіційних навчальних програм 12 українських ЗВО. Протягом тренінгу викладачі мали нагоду: познайомитися з інтерактивними методиками викладання громадянської освіти; дізнатися про найкращі практики викладання курсу від колег з 8 університетів, які почали його впровадження у минулому році; почути відгуки про курс від самих студентів, які пройшли його у минулому півріччі в ЛНУ ім. Івана Франка.

Останніми міжнародними практиками викладання ділилися:  Доктор наук Грір Берроуз, Старший експерт IFES з громадянської освіти, професорка Коледжу Нью-Джерсі,  Світлана Тимченко, Консультантка IFES з громадянської освіти, Каріна Кальник, Координаторка з громадянської освіти IFES в Україні.