15 березня 2019 року у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулось урочисте вручення дипломів магістра з права

Надрукувати Надрукувати

15 березня 2019 року у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулось урочисте вручення дипломів магістра з права студентам-випускникам нашого Інституту. З вітальним та напутнім словом до присутніх звернулась перший заступник Міністра юстиції України – Олена Сукманова. Згадавши власні студентські роки та юначий запал і максималізм, побажала молодим людям вдалої професійної кар’єри, відданих друзів та райдужних обріїв, щоб вони з гідністю продовжували розбудовувати правову державу європейського зразка, стали гідною зміною для старших поколінь професіоналів, адже саме від молоді залежить майбутній розвиток нашої країни.

Директор Полтавського юридичного інституту Олександр Лемешко та Начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко, також привітали випускників та їх батьків, побажавши професійного зростання нашим дорогим магістрам та творчої наснаги у оволодіванні юридичною професією.

Не забувайте про ПЮІ та про свої студентські роки! Будьте гідними високого звання Юриста!