Бібліотека Полтавського юридичного інституту
Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого

Надрукувати Надрукувати

header

Бібліотека-це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.
В.Сухомлинський

Бібліотека Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого була створена в 2002 році.

У відповідності зі штатним розкладом в бібліотеці працює два співробітника, які мають вищу освіту.

Бібліотека є навчальним, науковим, інформаційним та культурно-просвітницьким структурним підрозділом, який забезпечує навчальний процес, науково-педагогічну діяльність, науково-дослідну і виховну роботу.

Фонд бібліотеки комплектується згідно з навчальними планами та науковими дослідженнями вузу, при цьому враховуються різноманітні запити читачів, аналізується використання наукової літератури та забезпеченість студентів підручниками.

Студенти мають змогу користуватися великими масивами інформації, що містить Інтернет та матеріалами сайту наукової бібліотеки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Співробітники бібліотеки разом з викладачами та студентами активно використовують читальну залу для проведення круглих столів, кураторських годин, засідання наукових гуртків та конференцій.

Постійна увага приділяється навчанню читачів основам бібліотечно-бібліографічної та інформаційної грамотності, з цією метою проводяться бесіди – індивідуальні та групові, надаються консультації.

Пріоритетом стратегічних цілей бібліотеки є:

  • подальше сприяння підготовці високоосвічених фахівців сучасного рівня через навчальний процес та наукову діяльність за допомогою новітніх бібліотечно-інформаційних методів та засобів, впровадження сучасних інформаційних технологій в роботу бібліотеки;
  • всебічне розкриття фонду бібліотеки за допомогою різноманітних культурно-масових заходів;
  • піднесення позитивного іміджу бібліотеки, як центру спілкування і взаємодії відвідувачів.

Наукова бібліотека Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого: http://library.nulau.edu.ua/

- Пошук (глобально);

- Пошук (локально);

- Електронный архів-репозитарій.

Один день життя бібліотеки

 

Бібліотека ПЮІ

проспект Першотравневий, 5

м.Полтава

36011

Україна

тел.(0532) 56-08-71