Заходи комітету з питань освіти і науки

Надрукувати Надрукувати

Сектор Освіти і науки РСС доводить кожному, що навчальний процес може бути дуже цікавим. Брейн-ринги, воркшопи, тренінги, відкриті лекції – усе це чекає на кожного, хто обере Науковий сектор. Також, члени Сектору Освіти і науки удосконалюють свої комунікаційні навички: співпраця з викладачами, заходи у загальноосвітніх закладах та багато інших не менш цікавих видів діяльності.

 24 жовтня 2019 року відбулося щорічна гра “Брейн-ринг”, змагання між командами студентів інституту першого курсу. Інтелектуальна гра була напруженою та надзвичайно цікавою, а студенти проявили себе на гідному рівні. Перемогу здобула команда студентів 12 групи інституту у складі Бородай Юрія, Юренко Валерії, Кабушки Юлії, Мазепи Дениса, Цись Дарії, Семенової Аміни. Вітаємо переможців та дякуємо усім за участь! Захід проведено за спияння Сектору освіти і науки РСС ПЮІ.

4 листопада у бібліотеці Полтавського юридичного інституту відбулось засідання круглого столу на тему: «ООН: історія та сучасність».
На засіданні круглого столу студентів Полтавського юридичного інституту підіймалися найбільш актуальні проблеми історичного та сучасного аспекту діяльності ООН.
Доповідачами, які підготували змістовні та цікаві презентації з порушеної проблематики, стали студенти інституту:
Бушуєва Олександра – «Рада Безпеки ООН»
Войтенко Карина – «Міжнародна правоохоронна сфера як напрям діяльності ООН»
А. Оскерко-Рославлєва з доповіддю «Глобальні цілі сталого розвитку на 2015-2030 рр»
А. Хорішко «Адаптація статусу ООН до сучасних реальностей міжнародних відносин»
Захід організовано сектором освіти та науки Ради студентського самоврядування Полтавського юридичного інституту НЮУ імені Ярослава Мудрого.

25 листопада 2019 року відбулося щорічна гра “Брейн-ринг”,  змагання між командами студентів інституту другого курсу. Інтелектуальна гра була напруженою та надзвичайно цікавою, а студенти проявили себе на високому рівні. Перемогу здобула команда студентів 24 групи інституту у складі Левченко Д., Крук Р., Трофімченко В., Сірооченко Є., Пінчук А. та Клименко А. Вітаємо переможців та дякуємо усім за участь! Захід проведено за спияння Сектору освіти і науки РСС ПЮІ.

2 грудня члени комітету з питань освіти і науки та благодійного комітету провели “Challenge одночасних бесід” з учнями Полтавської гімназії 17 та Полтавської гімназії 28 присвячених Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Всього одночасно було проведено 10 зустрічей з учнями різного віку. Учні дізналися про теорії походження хвороби, стадії, способи виявлення, зараження, про відомих людей, що змогли заявити про свій статус, окрему увагу було зосереджено на протидії дискримінації Віл-інфікованих. Спікерами стали: Арміне М. Гнилосир Ю. Войтенко К., Яременко І., Кушпільова К. , Буйнова, О., Величко О., Дорошенко Д., Лейбель В., Коваленко А., Стеценко К. ,Удовиченко В., Хорішко А.