20 березня в читальній залі бібліотеки відбувся круглий стіл – “Політико-правова діяльність гетьмана України Івана Степановича Мазепи”, присвячений 380-й річниці із дня народження

Надрукувати Надрукувати

20 березня в читальній залі бібліотеки відбувся круглий стіл – “Політико-правова діяльність гетьмана України Івана Степановича Мазепи”,  присвячений 380-й річниці із дня народження.
    В засіданні приймали участь студенти-члени гуртка з історії держави і права України, який очолює завідувач кафедри теоретико-правових дисциплін Анатолій Іванович Козаченко.
    З доповідями виступили – Дмитренко Юлія, Дуднік Аліна, Лейбель Валерія, Бречко Єлизавета та Деменко Ірина. Вони охарактеризували гетьмана як істиного патріота України, котрий мріяв про вільну і незалежну батьківщину, дали високу оцінку його внеску в справу реформування соціальної, фінансової, військової та освітньої сфери, його дипломатичній діяльності та меценатським справам. 
      В проведенні круглого столу також приймали участь студентки  Осипенко Ю., Валявська М., Дорошенко Д., Шкіринець К., Хорішко А., Бушуєва О., Катькало К., Величко Д.

DSC08779