9 квітня 2019 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася зустріч із заступником Міністра інформаційної політики – Дмитром Золотухіним та із радником Міністра інформаційної політики, Героєм України – Володимиром Жемчуговим

Надрукувати Надрукувати

9 квітня 2019 року відбулася зустріч студентів Полтавського юридичного інституту із заступником Міністра інформаційної політики – Дмитром Золотухіним та із радником Міністра інформаційної політики, Героєм України – Володимиром Жемчуговим.

Під час спілкування зі студентами Володимир Жемчугов поділився власними спогадами з війни, адже з травня 2014 року він був організатором і активним учасником руху опору проти російської окупації на Луганщині. Із 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року перебував у полоні бойовиків так званої ЛНР. У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці.

Тепер Жемчугов – відома людина, є радником міністра інформаційної політики України, зустрічається з молоддю, розповідає про пережите і закликає не бути сторонніми спостерігачами того, що відбувається зараз в Україні. Зустріч була проведена у форматі «відкритого мікрофона» – кожен охочий зміг задати своє питання. Під час заходу презентували стрічку «Бранці Кремля», зняту на замовлення Міністерства інформаційної політики України. Наприкінці зустрічі студенти отримали диски з фільмом та інші інформаційні матеріали.

Більше про цю зустріч можна дізнатися за посиланнями:

У ПОЛТАВІ РАДНИК МІНІСТРА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ, ГЕРОЙ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ЖЕМЧУГОВ ПРЕЗЕНТУВАВ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ «БРАНЦІ КРЕМЛЯ»

 

У ПОЛТАВСЬКОМУ ЮРИДИЧНОМУ ІНСТИТУТІ НАЦІОНАЛЬНОГО ЮРИДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПРОЕКТ, ЯКИЙ РОЗПОВІДАЄ ПРО 64 ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ, ЩО НЕЗАКОННО ЗНАХОДЯТЬСЯ ЗА ҐРАТАМИ У РОСІЇ

 

У ПОЛТАВІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ФІЛЬМ «БРАНЦІ КРЕМЛЯ»