29 квітня 2015 року в приміщенні Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого було проведено модельне судове засідання за участю студентів 43 і 44 груп в рамках роботи наукового гуртка з господарського права

Надрукувати Надрукувати

Керівники: д.ю.н., доц. В.М. Пашков, к.ю.н., ас. А.О. Олефір. У заході взяв участь випускник Полтавського юридичного інституту, адвокат, юрисконсульт Полтавської регіональної дирекції ПАТ «Банк «Київська Русь» Олександр Ігорович Кіндяк.

Предметом модельного судового засідання стала господарська справа про розірвання договору поставки вантажного автомобіля, придбаного у кредит. Зі складу студентів було сформовано суддівську колегію (О. Костюк, Т. Костуренко, А. Маштаков, Є. Шкалікова, М. Пахомова) і команди, що представляли сторони позивача (Р. Сейдаметов, М. Хист, А. Гецко) і відповідача (В. Чикало, С. Зінченко, В. Каменчук, В. Яковлева).

За підсумками змістовної та жвавої дискусії судді ухвалили рішення на користь відповідача. Почесний гість О.І. Кіндяк відзначив високий рівень підготовки майбутніх юристів і надав цінні практичні рекомендації.

Матеріал підготував
ас. А.О. Олефір