15 червня 2019 року у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулось урочисте вручення дипломів випускникам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти!

Надрукувати Надрукувати

Цьогоріч дипломованими фахівцями стали 107 випускників Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Відкрив захід Лемешко Олександр Миколайович – директор Полтавського юридичного інституту. У вступному слові привітав випускників, побажавши усім успіхів, творчої наснаги та нових звершень. До привітального слова долучилися також викладачі та куратори випускних груп.

Шановні випускники! Перед Вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах нашого Інституту.

У практичній діяльності Ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу з боку керівництва та викладачів Інституту. Ми готові сприяти вашій науковій діяльності, будемо раді бачити вас у стінах «Аlma Mater».

Урочистості підійшли до завершення, втім згодом на випускників першого (бакалаврського) рівня вищої освіти чекають нові фахові вступні випробування на здобуття ступеня магістра!