10 жовтня 2019 року у Полтавському юридичному інституті відбувся урочистий святковий концерт до Дня юриста та Дебют першокурсників

Надрукувати Надрукувати

10 жовтня 2019 року у Полтавському юридичному інституті відбувся урочистий святковий концерт до Дня юриста та Дебют першокурсників. З вітальним словом до студентів та викладачів звернувся директор Полтавського юридичного інституту – Лемешко О.М. Під час привітання, ведучі представили високоповажних членів журі, до складу якого входили як викладачі: д.ю.н., проф., зав. каф. Криницький І.Є., д.ю.н., доц., зав. каф. Козаченко А.І., к.ю.н., доц. Полховська І.К., к.ю.н., доц. Троцька М.В., так і члени студентського самоврядування.

Дебют першокурсника – це день першого успіху. Це показник того, що Україна може пишатись талановитою молоддю, студентством, яке чітко розуміє свої цілі і прагне, аби наша держава мала позитивний розвиток в усіх напрямках життя.

Довгоочікуване свято об’єднало разом велику дружню родину навчального закладу: дебютантів-першокурсників, студентів ІІ, IV, V, VI курсів, випускників, викладачів, батьків та друзів. У неймовірно теплій атмосфері в цей день гості та учасники події вкотре впевнились у тому, що студенти Інституту талановиті, здібні, яскраві, мають гарне почуття гумору та з гордістю несуть звання майбутнього юриста.

Традиційно у концерті брали участь студенти перших курсів, які презентували власні таланти, змагаючись за звання найкращої та найталановитішої групи. 

Журі оцінювало претендентів на призові місця за такими критеріями: змістовність, креативність, оригінальність, артистизм, динамічність та синхронність танцю.