15 листопада в Полтавському юридичному інституті відбулася лекція на одну з найбільш актуальних тем сьогодення – блокчейн та його використання в сучасному світі

Надрукувати Надрукувати

15 листопада в Полтавському юридичному інституті відбулася лекція на одну з найбільш актуальних тем сьогодення – блокчейн та його використання в сучасному світі. Протягом кількох годин усі бажаючі мали змогу почути інформацію про механізм функціонування,  а також роль блокчейну й криптовалют у сучасному світі з вуст одного з провідних фахівців у криптосфері, засновника фонду NEM.io – Антона Босенко.
Зустріч пройшла в атмосфері жвавої бесіди, від учасників лунала велика кількість цікавих питань та ідей. Наприкінці лекції студенти в електронному режимі пройшли тестування, переможці якого отримали свою першу криптовалюту.
Спікер відмітив важливість залучення якнайбільшої кількості студентів до ком’юніті ентузіастів, що просувають інноваційні технології в юридичну сферу, та пообіцяв разом зі співорганізатором заходу доцентом Грековим Є.А. погодити проведення ряду воркшопів з цієї тематики.
Дякуємо усім учасникам!