20 листопада 2019 року з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, в читальній залі бібліотеки Полтавського юридичного інституту відбулася зустріч студентів 1 курсу зі співробітниками кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією Української медичної стоматологічної академії

Надрукувати Надрукувати

         20 листопада 2019 року з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, в читальній залі бібліотеки Полтавського юридичного інституту відбулася зустріч студентів 1 курсу зі співробітниками кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією Української медичної стоматологічної академії. До нас завітали: Котелевська Т.М., Прийменко Н.О. – кандидати медичних наук, доценти, та Бойченко В.В., Ващенко А.І., Шондолі В.М., Пономаренко Р.О. – лікарі-інтерни.

        В рамках зустрічі на тему: «СНІД: знати, щоб жити» фахівці академії розповіли молоді  про шляхи зараження ВІЛ/СНІД, спростували міфи про хворобу, навели статистику поширення епідеміїї у світі загалом та в Україні зокрема. Бесіда супроводжувалась показом фільмів та ілюстративних матеріалів, а також тестовими запитаннями.

      Наприкінці медичні працівники побажали студентам ніколи не піддавати ризику своє здоров’я та життя.