Привітання з Днем Збройних Сил України

Надрукувати Надрукувати

Сьогодні ми вітаємо з професійним святом усіх військовослужбовців України! Ви – наші захисники та опора нашої рідної України. Спокій наших домівок, спокій наших рідних і близьких – у Ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

Відзначаючи це свято, ми глибоко шануємо всіх, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет нашої держави!

Український народ довіряє Вам – своїм військовим, адже ви забезпечуєте надійну оборону, недоторканність та територіальну цілісність Вітчизни, і за це Вам велика подяка та наш земний уклін!

82636B54-374A-4763-BE38-4457C116547E

Вагомий внесок в обороноздатність нашої держави вносить Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, здійснюючи підготовку висококваліфікованих військових – юристів.

В цей святковий день також щиро дякую студентам і випускникам Полтавського юридичного інституту, які примножують славні традиції Збройних сил України.

Нехай щира любов до України надихає Вас на нові звершення у благородній справі військової служби, мужність та сила допомагають долати будь-які перешкоди! Підтримки бойових товаришів та рідних, віри у справедливість та щасливе майбутнє нашої рідної України!

З повагою,

Директор Полтавського юридичного інституту

Національного юридичного університету

 імені Ярослава Мудрого

О.М. Лемешко