У Полтавському юридичному інституті відбувся випуск студентів-бакалаврів

Надрукувати Надрукувати

6 червня 2015 р. у затишній актовій залі Полтавського юридичного інституту відбулися урочисті збори, присвячені десятому, ювілейному випуску студентів-бакалаврів. Вони розпочалися із оголошення заступником директора Селіховим Дмитром Анатолійовичем наказу про відрахування студентів четвертого курсу і видачу їм дипломів, після чого вітальне слово виголосила директор Інституту Гуторова Наталія Олександрівна. Вона привітала випускників та їхніх батьків із цією знаменною подією та побажала знайти гідне застосування отриманих за роки навчання теоретичних знань та практичних навичок. Директор наголосила, що Інститут назавжди залишається рідною домівкою для випускників, а також запросила їх продовжити навчання у магістратурі Інституту.

До побажань директора приєдналися і завідувачі кафедр Куцепал С.В., Козаченко А.І., Гринько Л.П., Лемешко О.М.

Привітання пролунали із вуст студентів молодших курсів Полтавського юридичного інституту та Полтавського юридичного коледжу Худолій Т., Павлюка А., Калюжного К., Закаблук К., Кравченко А., Шаповал А., які виконали для випускників кілька номерів художньої самодіяльності.

Із побажанням доброї долі та творчих здобутків звернулись до випускників куратори академічних груп. Вони вийшли на сцену разом зі студентами своїх груп та вручили їм усім грамоти, звернувши увагу присутніх на їхні успіхи та звершення у навчанні, науковій діяльності, громадському житті та спортивні досягнення.

Студенти висловили теплі слова вдячності професорсько-викладацькому складу Інституту та підкреслили, що пишаються тим, що навчалися у одному з найкращих вищих навчальних закладів України. Вони говорили про перспективи, які відкриваються перед ними завдяки отриманим знанням і вмінням, та запевнили всіх, що ніколи не забудуть про свою альма-матер та будуть гідно нести звання її випускника.