Студенти Полтавського юридичного інституту передали випічку для захисників вітчизни в зону АТО

Надрукувати Надрукувати

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. У зв’язку з подіями, які відбуваються сьогодні на Сході, у черговий раз ми змушені об’єднатись, бути сильними і милосердними.

Студенти Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого активно долучаються до діяльності спрямованої на підтримку та посильну допомогу воїнам АТО. 16 червня юнаки та дівчата вирішили підбадьорити солдатів власною випічкою, на заняттях кулінарної школи, яка успішно діє під керівництвом Тамари Умарівни Самандрос уже протягом двох років. Молоді люди займалися випіканням пиріжків з благодійною метою. Свіжоспечені вироби будуть передані безпосередньо бійцям. Заняття в кулінарній школі розвивають не лише практичні та творчі навички майбутніх юристів у сфері приготування смачних страв, а й водночас виховують студентів патріотами.

Учасниками цього заходу стали директор Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Наталія Олександрівна Гуторова та проректор з економіки та соціального розвитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Іван Кузьмич Прищепа.

Студентська молодь – творці майбутнього! Варто пам’ятати, що те, якою буде наша держава завтра, залежить від наших дій сьогодні.