У Полтавському юридичному інституті було проведено семінар-тренінг для підвищення кваліфікації викладачів англійської мови

26-06-2015, 17:55 Надрукувати Надрукувати

23-25 червня 2015 р. у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого директором Українсько-британського коледжу, екзаменаційного центру Кембриджського університету, менеджером екзаменаційного центру UA 017 Валерієм Бакуменком (м. Харків) було проведено семінар-тренінг із підготовки кандидатів до складання Кембриджських іспитів з англійської мови (Cambridge ESOL – English for Speakers of Other Languages) для викладачів англійської мови.

Екзамени серії Cambridge ESOL (KET, PET, FCE, IELTS, CAE, CPE, ILEC (Legal)) дають можливість отримати найавторитетніші у світі сертифікати, що підтверджують мовну кваліфікацію та є ідеальним для осіб, які прагнуть використовувати англійську мову в навчанні та роботі за кордоном, оскільки дозволяють навчитися вільно володіти цією мовою, отримавши рівень, необхідний для навчання у вищих навчальних закладах Європи та США, мати перспективу подальшого кар’єрного зростання, а також об’єктивно оцінити свої знання.