До уваги вступників до магістратури! З 17 серпня 2020 розпочинається реєстрація для участі в спеціально організованій третій сесії ЄВІ з іноземної мови та триватиме до 25 серпня 2020 року!

Надрукувати Надрукувати

19 вересня відбудеться спеціально організована третя сесія ЄВІ, що проводиться за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для вступників, які:

  • не зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ.

Пункти тестування для проведення спеціально організованої третьої  сесії ЄВІ створюватимуться в містах, де розташовані регіональні центри.

Вартість спеціально організованої сесії  – 510 грн.

Якщо до 1 вересня не буде сплачено суму в повному обсязі, то реєстрацію буде скасовано, а отриманий екзаменаційний листок вважатиметься недійсним. Якщо сплачена сума перевищує вартість послуги із проведення вступних випробувань, радимо надіслати заяву про повернення коштів на електронну адресу org@testportal.gov.ua.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Кошти зараховуються на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти упродовж трьох робочих днів.

Із порядком здійснення розрахунків та умовами надання платних послуг ЄВІ можна ознайомитися в Наказі Українського центру оцінювання якості освіти від 02.07.2020 р. № 113 (додається).

Офіційне оголошення результатів третьої сесії ЄВІ здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 10 календарних днів із дня проведення іспиту.

Звертаємо Вашу увагу на те, що для участі у спеціально організованій третій  сесії ЄВІ потрібна окрема реєстрація! Не можна буде взяти участь у цій сесії ЄВІ на основі реєстрації, яку Ви здійснювали для участі в основній сесії ЄВІ з іноземної мови!

Алгоритм реєстрацiї вступникiв для складання ЄВl з іноземної мови в спеціально організованій третій сесії 2020 року

  1. вступник у термiни, вiдведенi для реєстрацiї, має надiслати на офiцiйну електронну адресу Відбіркової кoмiciї Полтавського юридичного інститутуvidbir_plinlu@nulau.edu.ua сканованi копiї (фотокопiї):
    • заповненої заяви-анкети з iнформацiєю, необхiдною для оформления екзаменацiйного листка (далi – Анкета) (зразок додається);
    • документа, що посвiдчує особу;
    • облiкової картки платника податкiв (крiм осiб, якi через свої релiгiйнi переконання вiдмовляються вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв );
    • документа про здобутий ступiнь вищої освiти (освiтньо-квалiфiкацiйний рiвень) (для осiб, якi завершили навчання в минулих роках);
    • медичного висновку за формою первинної облiкової документацiї 086-3/о (у разi необхiдностi створення особливих умов для проходження зовнiшнього незалежного оцiнювання);
    • фотокартки для документiв (кольорової або чорно-бiлої) iз зображенням, що вiдповiдає досягнутому вiку вступника (iз урахуванням норм, наведених у пунктах 3 – 7 роздiлу ІІІ Вимог до вiдцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, що подаються для оформлення або обмiну документiв, що посвiдчують особу, пiдтверджують громадянство України чи спецiальний статус особи, та фотографiчного зображення на них, затверджених Мiнiстерством внутрiшнiх справ України за № 875 вiд 18 жовтня 2019 року, зареєстрованих у Miнicтepcтвi юстицiї України 07 листопада 2019 року за № 1146/34117).
  2. У темi листа вступник обов’язково зазначає прізвище, iм’я, по батьковi.
  3. В текстi листа вступник обов’язково зазначає прiзвище, iм’я, по батьковi (повнiстю) та номер облiкової картки платника податкiв (за наявностi).
  4. Після перевірки надісланих документів на електронну пошту навчального закладу, Відбіркова комісія відправляє скановану копію екзаменаційного листка вступнику на електронну адресу, вказану у Анкеті.
  5. Вступник має перевiрити iнформацiю, зазначену на скан-копiї екзаменацiйного листка, та в разi виявлення помилок звернутися до Відбіркової кoмiciї для з’ясування ситуації.
  6. Оформлений екзаменацiйний листок зберiгається у Відбірковій кoмiciї та видається вступнику особисто. Факт видачi фiксується в журналi видачi екзаменацiйних листкiв.

Наказ “Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 21 липня 2020 року № 935″ від 06.08.2020 р. № 1010

Наказ “Про затвердження Порядку здійснення розрахунків та умови надання платних послуг спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту в 2020 році” від 02.07.2020 р. № 113

Заява-анкета для оформлення екзаменаційного листка на спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту в ПЮІ

Звертаємо Вашу увагу на те, що одним із пунктів тестування для проведення спеціально організованої третьої сесії ЄВІ – є місто Полтава.