10 грудня 2020 р. на засіданні гуртка з кримінального права студентами 2-го курсу було проведено «Stud criminal game 2020” by Ukrainian Students for Freedom у форматі онлайн-заходу

Надрукувати Надрукувати

10 грудня 2020 р. на засіданні гуртка з кримінального права студентами 2-го курсу було проведено «Stud criminal game 2020” by Ukrainian Students for Freedom у форматі онлайн-заходу, яке відвідав завідувач кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін – проф. Тітко І.А. Учасники гри мали висловити свої позиції у розрізі правового аналізу запропонованої ситуації та окремо здійснити морально-етичну оцінку дій персонажів  фабули. На прикінці заходу всім учасникам було запропоновано розставити учасників в залежності від ступеня осуду поведінки кожного з них, після чого було визначено ступінь досягнення консенсусу між гравцями.

По завершенні заходу керівник гуртка наголосив на тому, що апробація цієї ігрової моделі у середовищі студентів-юристів викликає педагогічну цікавість, оскільки професійна підготовка юриста не може уявлятися без закріплення у свідомості майбутнього юриста, що представник цієї професії має бути провідником усталених у суспільстві цінностей, а його правова позиція повинна відображати власні моральні орієнтири.

Модераторами заходу виступили: доцент кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін – Бражник А.А. та студентка 2-го курсу, голова Полтавського осередку ГО «Українські Студенти за Свободу» – Кабушка Юлія.