Викладачі кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін Полтавського юридичного інституту взяли участь у вебінарі “Проєкт КК України у фокусі академічної думки”

Надрукувати Надрукувати
21.01.2021 р. в онлайн-режимі пройшов вебінар “Проєкт КК України у фокусі академічної думки”. Слухачі, яких було понад 80 осіб, прослухали доповіді членів Робочої групи з питань розвитку кримінального права: професора Ю.В. Бауліна “Концептуальні положення проєкту КК України”, професора Н.О. Гуторової “Про злочин”, професора В.О. Навроцького “Про кримінально-правові засоби” та професора Є.Л. Стрельцова “Основні підходи до формування Особливої частини проєкту КК України”. Учасники задали близько 50 питань, отримавши грунтовні відповіді. Окремо виступили із зауваженнями та пропозиціями професори В.І. Борисов, Л.М. Демидова, М.І. Колос, В.О. Туляков та О.Г. Шило.
Обговорення стосувались новел окремих положень проєкту нового КК України, який вже доступний в редакції станом на 17 січня 2021 року (ознайомитись з текстом якого Ви можете на сайті Робочої групи за посиланням https://newcriminalcode.org.ua/criminal-code).