Привітання ректора Університету Анатолія Гетьмана з Днем Незалежності України

Надрукувати Надрукувати

Шановні викладачі, співробітники та студенти!

Щиро вітаю вас із 30-ю річницею проголошення незалежності України!

Упевнений, ми – найщасливіше з усіх поколінь українців, адже можемо на власні очі бачити народження та становлення самостійної держави. На жаль, і нині її громадянам доводиться платити надвисоку ціну власними життями за право самостійно обирати шлях розвитку. Закликаю бути дбайливими та відповідальними синами й доньками нашої Батьківщини, аби не втратити свого щастя.

30 років тому науковий колектив Університету взяв на себе відповідальну місію створення законотворчої бази та правового поля, які б перетворили Україну на демократичну державу європейського зразка, що сповідує верховенство права й найвищими цінностями вважає життя та гідність людини. Це завдання ми успішно виконуємо, ініціюючи важливі демократичні реформи, беручи участь у розробці кодексів та законів, без яких не може повноцінно функціонувати демократична держава, підвищуючи рівень правової обізнаності населення та доступності правосуддя. Безмежно вдячний вам за сумлінну й самовіддану працю.

У цей день зичу міцного здоров’я, незламності духу та віри в свої сили. Нехай вам та вашим родинам завжди посміхається сонце на мирному українському небі!

Ректор Університету
Анатолій ГЕТЬМАН