До уваги бажаючих отримати вищу юридичну освіту!

Надрукувати Надрукувати

Повідомляємо, що з 30 серпня по 24 вересня буде здійснюватися прийом документів (другий потік) для вступу на навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» за контрактом.

Особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст» з будь-якої іншої спеціальності та мають бажання продовжити навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» після успішного проходження конкурсного відбору можуть  вступити для навчання на другий курс для здобуття ступеня «Бакалавр» за контрактом із нормативним терміном навчання на визначену кількість вакантних місць осіб.

Форма навчання денна та заочна

Конкурсний відбір здійснюється у формі письмового  фахового  вступного випробування з «Теорії держави і права», а також подаються наступні сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2018-2021 років:

  1. Українська мова і література
  2. Будь-який сертифікат на вибір вступника

 

Після здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» бажаючі мають можливість вступити для навчання для здобуття ступеня «Магістр».

Вартість навчання для громадян України на заочній формі 18 500 грн. на рік, на денній формі – 29 925 грн. на рік.

Більш детальна інформація на сайті Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого за наступним посиланням:

http://pli.nlu.edu.ua/?p=17382