Оволодіти англійською – це реально!

Надрукувати Надрукувати

Оголошується набір студентів і викладачів на курси англійської мови за трьома напрямами:

  • для підготовки до складання міжнародних екзаменів з серії Cambridge ESOL (FCE, IELTS);
  • загальної мовної підготовки (рівні А1 – В2);
  • за юридичним спрямуванням.

Вони дозволяють:

  • навчитися вільно спілкуватися англійською мовою;
  • мати перспективу подальшого кар’єрного зростання;
  • об’єктивно оцінити свої знання з англійської мови.

Кембриджські іспити з англійської мови (Cambridge ESOL – English for Speakers of Other Languages) дають можливість отримати сертифікати, що підтверджують мовну кваліфікацію й визнаються в усьому світі.

Загальна мовна підготовка здійснюється з метою розвитку знань, умінь та навиків стосовно говоріння, аудіювання, письма та читання за допомогою найкращих навчальних комплексів, розроблених видавництвами Великобританії й США, а також допоможе підготуватися до вступу в магістратуру.

Курс англійської мови за юридичним спрямуванням передбачає удосконалення іншомовної компетентності, необхідної для усної й писемної фахової комунікації. 

Детальнішу інформацію можна отримати на кафедрі теоретико-правових дисциплін (ауд. Б-405) у доц. Кравцової Н. Г. та викл. Перебийніс Ю. В.

Для попередньої реєстрації слід пройти тестування за посиланням https://www.cambridgeenglish.org/test-your-english/general-english/  та надіслати свої дані (прізвище, ім’я, по батькові; курс; контактні дані; обраний напрям підготовки (напр., для загальної мовної підготовки) та результат тестування (нпр., B1 Preliminary for Schools (PET)) на електронну адресу: julia.v.pere@gmail.com

photo_2021-09-08_09-38-51