Викладачі та студенти Полтавського юридичного інституту презентували Інститут на обласному фестивалі професій “Профіленд”.

Надрукувати Надрукувати

18 вересня 2021 року асистенти Полтавського юридичного інституту Петро Нога та Андрій Скрипник, а також студенти Олександр Берданов, Катерина Юхименко і Катерина Бардіна, не дивлячись на несприятливі погодні умови, презентували Інститут на наймастабнішому обласному фестивалі професій “Профіленд”, організатором якого традиційно є “Обласний молодіжний центр” Полтавської обласної ради. Представники Полтавського юридичного інституту знайомили учасників фестивалю із особливостями професії юриста (слідчого, судді, криміналіста, прокурора, адвоката та багато інших), а також демонстрували вміст слідчо-криміналістичної валізи, прийоми та методи проведення дактилоскопії, пригощали усіх охочих цукерками з передбаченням майбутньої юридичної професії. Крім цього, всі бажаючі мали змогу приміряти мантію судді та зробити фото на пам’ять у суддівському кріслі.

Усіх бажаючих, що не змогли через погодні умови прийняти участи у фестивалі, чекаємо кожного дня на екскурсію найгарнішим закладом вищої освіти Полтавським юридичним інститутом.