17-19 вересня 2021 р. доцентка кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін Михайліченко Тетяна Олександрівна взяла участь у тренінгу «Прокачка викладачів» від Прогресильних

Надрукувати Надрукувати

Неподалік Києва пройшов 3-денний тренінг для викладачів «ТоТ: Training of trainers» від Прогресильних – об’єднання освітян, громадських діячів та студентів, які прагнуть якісних змін в освіті. Метою цього тренінгу було ознайомлення науково-практичних працівників з інтерактивними методиками викладання та порядком організації тренінгів.

Серед більш як 200 освітян з усієї України, Тетяна Олександрівна була відібрана від нашого інституту та активно “ловила” родзинки роботи з сучасними студентами. Окрім насичених лекцій та практичних занять («Ice Breaking», «5 кроків успішного тренінгу», Жива бібліотека, «Дива відеоконтенту», «Рольова гра» та ін.), в межах заходу відбулася й дискусійна панель «Прогресивність в освіті. Як задавати тренди», де взяли участь заступник Міністра освіти і науки з питань Європейської інтеграції О. Шкуратов, заступник голови Національного агентства забезпечення якості освіти А. Бутенко, голова ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України О. Ващук.

Полтавський юридичних інститут цінує своїх студентів та прагне дати їм найкраще. Михайліченко Т.О. стала вже не першою з команди наших викладачів, хто пройшов подібний тренінг та втілює новітні методики викладання щодень, поглиблюючи знання здобувачів. Але маємо надію, що й надалі співробітники Інституту будуть активними та успішними в цій царині.

Отож, викладачі Полтавського юридичного інституту сучасні та прогресивні викладачі, які готові до розвитку.