Привітання ректора Анатолія Гетьмана з Днем Університету

Надрукувати Надрукувати

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники!

 Від усього серця вітаю вас із 217 річницею від дня заснування Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Саме тут у всі часи знаходився осередок науки, культури, прогресивної політичної думки, який випускав у світ освічених, талановитих людей – успішних правників-практиків і державних діячів, котрі у своїй щоденній  праці керуються виключно принципами верховенства права.

Наша Alma mater пройшла славетний шлях становлення, підготувала багато висококваліфікованих фахівців, які робили і роблять вагомий внесок у розбудову незалежної України, щодня опікуються її долею, торуючи правові шляхи до благополуччя і процвітання нашої країни.

Сьогодні Університет – це сучасний науково-освітній центр із потужною матеріально-технічною базою, новітніми технологіями, ґрунтовним підходом до навчання. Демонструючи безмежну відданість ідеям найвищої цінності людського життя і гідності, виховує покоління розумних, талановитих, амбіційних українців.

Щиро дякую всьому професорсько-викладацькому складу за те, що у нелегких умовах сьогодення ми разом упевнено долаємо будь-які перешкоди  на шляху виховання молоді. Завдяки вашій самовідданій роботі цей процес не зупиняється ні на мить. Перемоги наших студентів на правничих олімпіадах, мут-кортах, яскраві виступи на конференціях ще раз підтверджують ваше вміння працювати якісно й результативно.

Звертаюся у цей святковий день і до студентства. Наразі ви вже зробили свій перший дорослий вибір на користь важливої, корисної і вкрай необхідної професії правника. Незважаючи на пандемію і ті обмеження, з якими ми живемо вже другий рік, університет створив для вас усі можливості для навчання, фахового й особистісного зростання. Тому закликаю вас користуватися ними, не зупинятися у своєму русі. І нехай досвід здобувати знання і розвиватися як професіонал  усупереч  усім перешкодам і викликам, стане вам у нагоді протягом життя.

Бережіть і примножуйте кращі традиції та надбання Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого і з гордістю несіть звання його студента!

Ректор Університету
Анатолій ГЕТЬМАН

z_dnem_universytetu_montazhnaya_oblast_1_kopyya_4-900x500