ВІРТУАЛЬНА ПРОФОРІЄНТАЦІЯ або відеокомунікація зі школярами

Надрукувати Надрукувати

Складні часи не роблять пауз у житті. Життя ‒ завжди продовжується не зважаючи ні на що. Так, Полтавський юридичний інститут завжди шукає нові можливості та інструменти для поширення правових знань та взаємодії з молоддю не зважаючи ні на що.

У рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Полтавським юридичним інститутом Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Полтавською гімназією № 17 було проведено віртуальні профорієнтаційні та правопросвітницькі заходи серед школярів Полтавської гімназії № 17.

Студентами Полтавського юридичного інституту було знято серію відеозаписів, які розіслані серед школярів Полтавської гімназії № 17 з метою правопросвітницької та профорієнтаційної діяльності. У свою чергу, школярі надішлють свої відео з коментарями, запитаннями та думками про побачене до Інституту. Такі асинхронні зустрічі створюють додаткові можливості для налагодження комунікації та правопросвітництва.

Велика дяка студентам, які взяли безпосередню участь у виступах як доповідачі: Микитенку Володимиру, Куленяк Анастасії, Бушуєвій Олександрі, Дмитренко Юлії, Маннік Марині!