З нагоди 20-тої річниці створення Полтавського юридичного інституту відбулася студентська наукова конференція

Надрукувати Надрукувати

25 травня 2022 року у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася студентська наукова конференція за темою, яка набуває особливої на сьогодні актуальності – «Історико-теоретичні проблеми захисту прав людини».

Варто акцентувати увагу на тому що, цьогорічна конференція відбувалася з нагоди 20-тої річниці створення Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Конференція віддзеркалює сформовані традиції інституту, виступає засобом комунікації молодих науковців, сприяє накопиченню та спадковості знань.

Попри складний для України час, студенти змогли гідно та на рівні  презентувати онлайн результати своїх наукових досліджень на пленарному засіданні та на засіданні окремих секцій, яких було три.

Деякі представлені теми досліджень студентів викликали жваві дискусії, що свідчить про їх актуальність. Більшість із запропонованих результатів дослідження торкнулися проблемних питань забезпечення прав людини під час воєнних дій, правового регулювання окремих питань в умовах воєнного стану.

За результатами конференції планується видання електронного збірник, а всі доповідачі отримають пам’ятні електронні сертифікати.

Все буде Україна!