17 листопада 2015 року в Полтавському юридичному інституті відбувся конкурс – «Міс ПЮІ»

Надрукувати Надрукувати

У Полтавському юридичному інституті вже стало доброю традицією відмічати День Студента конкурсом краси, молодості та грації – «Міс ПЮІ». Ось і цього року 17 листопада став незвичайним днем для студентів та викладачів ПЮІ, з самого ранку відчувалася атмосфера свята, очікування чудес та несподіванок. До свята готувалися всі – конкурсантки подбали про зачіски та макіяж, студенти прикрашали актову залу, де мало відбутися свято, групи підтримки конкурсанток готували номери, рідні та знайомі конкурсанток готували квіти та подарунки своїм дівчатам, члени журі також хвилювалися, адже їм випала нелегка доля – визначити найкращу дівчину, а це, повірте, було нелегко.

Нарешті, дванадцять красунь вийшли на сцену і розпочалася осіння казка краси, адже першим конкурсом було дефіле та візитка, причому кожна дівчина мала обрати своїм символом певну квітку й відобразити це у візитці.

Перлиною змагання став український конкурс, де наші красуні, вбрані в національні костюми, возвеличували традиційні цінності нашого народу – Батьківщину, Сім’ю, Віру. Потрясінням для глядачів став номер Саші Міхнєвич, яку на сцені підтримала вся родина – тато, мама, молодший братик та молодша сестричка, після їхньої пісні про родину, багато хто зі студентів не міг стримати сліз та одразу зателефонував батькам. А для Саші нагородою стала номінація «Міс Глядацьких симпатій». Цей конкурс виявив ще двох номінанток – «Міс Креативність», нею стала Катя Хохлова, яка разом зі своєю сім’єю познайомила глядачів із мистецтвом гончарства, та «Міс Патріотичність» – Оля Долженко, яка разом зі своїми друзями представила зворушливу композицію «Україна єдина».

Останній конкурс – конкурс талантів, розкрив учасниць як співачок, декламаторів, танцівниць, музикантів, художниць. Переможницею конкурсу «Міс ПЮІ» стала студентка четвертого курсу Турченко Марина, яка отримала корону та стрічку «Міс ПЮІ», а друге місце виборола студентка другого курсу Аня Шаповал.

Щиро вітаємо переможниць та учасниць конкурсу, зичимо їм подальших успіхів та перемог!!!