ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ 4 КУРСУ З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ ДЕРЖАВНОЇ АТЕСТАЦІЇ!

Надрукувати Надрукувати

У період із 13 по 24 червня  2022 р. у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого студенти 4 курсу денної та заочної форм навчання он-лайн проходили державну атестацію шляхом складення державних іспитів із кримінального права. Екзаменаційною комісією були атестовані 211 випускників.

Закладом вищої освіти було присуджено кваліфікацію «бакалавр з права» у галузі знань 08 «Право» спеціальності 081 «Право». Окрім того, було прийнято рішення видати дипломи з відзнакою Атаман Дарії Ігорівні, Валявській Марині Вікторівні, Кундіренко Олександрі Олегівні, Дмитренко Юлії Костянтинівні, Осипенко Юлії Олегівні, Бражник Олені Григорівні, Бречко Єлизаветі Олександрівні, Потапенко Ірині Вячеславівні, Хорішко Анні Олександрівні, Бушуєвій Олександрі Романівні, Хоменко Анні Олександрівні, Гаряніній Анастасії Олександрівні, Величко Діані Віталіївні. Пишаємось, що ви завершили шлях до своєї мети відмінним складанням атестації та заслужено будете тримати в руках диплом з відзнакою. 

Адміністрація та викладацький колектив інституту вітають    новоспечених бакалаврів, зичимо успіхів в подальшому навчанні та професійному шляху.

 Чекаємо на зустріч на магістратурі!