Сьогодні ми святкуємо День народження ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого – Анатолія Павловича Гетьмана!

Надрукувати Надрукувати

getman

Шановний Анатолію Павловичу, щиро вітаємо вас із Днем народження! Сьогодні ви очолюєте один із найкращих закладів вищої освіти України. Ця справа, безумовно, вимагає професіоналізму, щоденної напруженої праці, самовідданості та визначних організаторських здібностей, а в умовах війни – ще й сміливості вчити і навчатися!  

Виховання молоді – одна з найблагородніших місій, на якій тримається будь-яке прогресивне, демократичне суспільство. Своєю плідною працею, мудрістю і патріотизмом ви робите вагомий внесок у розвиток не лише освіти і науки, а й у становлення  нової генерації українців –  незламних, талановитих, освічених. Щиро дякуємо за те, що в часи, коли твориться майбутнє нації, ви залишаєтеся вірним поборником інтересів колективу і студентства нашого університету.

У цей день від усього серця зичимо вам миру, благополуччя, міцного здоров’я, невичерпного запасу творчої енергії та наснаги для втілення найсміливіших задумів.

Нехай життєвий шлях наповнюється новими злетами й досягненнями, а в родині панують добро і злагода!

Колектив та студенти Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого