Розпаковуємо Полтавський юридичний інститут разом!

Надрукувати Надрукувати

photo_2022-08-04_11-25-01

Якщо ти готовий стати членом великої правничої родини у місті Полтава, то запрошуємо тебе дізнатись більше, а саме:

✅ І так, на тебе чекають: 6 лекційних залів, навчальні кабінети, аудиторія дистанційної освіти, спортивний, комп’ютерний та тренажерний зали, басейн, сучасно оснащені конференц-зали, бібліотека з книгосховищем та читацьким залом, музей криміналістики, зал засідань, сучасна мультимедійна бібліотека та їдальня ресторанного типу, яка складається з двох обідніх залів та буфета, де представлені різні та ексклюзивні смачні страви.

✅ Тебе навчатимуть найкращі спеціалісти в своїй сфері, які є висококласними фахівцями-юристами, володіють практичними навичками правової роботи, а також є знаними спеціалістами гуманітарного та соціально-економічного напрямків.

✅ Тримати себе у гарній фізичній формі тобі допоможуть тренажерні зали, спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле, бігові доріжки та басейн, які ти можеш відвідувати в будь-який час.

✅ Ти житимеш у сучасному дев’ятиповерховому гуртожитку готельного типу в самому центрі міста. На кожному поверсі розташовані житлові блоки на 4 особи з окремими туалетними та ванними кімнатами, а також кухонний блок.

✅ Інститут активно співпрацює з міністерствами, органами виконавчої та судової влади та підприємствами щодо науково-правового супроводу їх діяльності, а також проходження студентами навчальної, виробничої та юридичної практики та стажування.

✅ Твоя майбутня професія вже затребувана на ринку праці і ти зможеш працювати у суді, правоохоронних органах, органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, адвокатурі та нотаріаті тощо.

✅ Не зволікай! Якщо ти вже визначився зі спеціальністю, ми пропонуємо тобі найвигідніші умови для отримання кращої професійної освіти в Полтавському юридичному інституті!

Наші контакти:

Відбіркова комісія: +380 (53) 256-32-22;

(Полтава, проспект Першотравневий, 5, каб. 106-А)

Електронна пошта Приймальної комісії: vidbir_plinlu@nlu.edu.ua

Адреса: 36011, м.Полтава, просп. Першотравневий, 5.