Вітаємо з днем народження Криницького Ігоря Євгеновича – директора Полтавського юридичного інституту НЮУ ім. Ярослава Мудрого

Надрукувати Надрукувати

Вітаємо з днем народження Криницького Ігоря Євгеновича

Колектив Полтавського юридичного інституту сердешно вітає Вас, Ігоре Євгеновичу, зі святом!

Хочемо побажати міцного здоров’я, миру, невичерпної життєвої енергії. Нехай доля схиляє чашу терезів лише на Вашу користь, а щирий інтерес ніколи не згасає, мотивуючи Вас до самовдосконалення.

Ми дякуємо Вам за мудрість, неупередженість та відкритість, які є прикладом для нас. За ці чесноти ми Вас безмежно цінуємо та поважаємо. Бажаємо, щоб Ваше особисте та ділове життя супроводжував успіх, бадьорість, оптимізм та щастя.

Безмежно вдячні за можливість працювати під Вашим керівництвом.

З повагою, трудовий колектив
Полтавського юридичного інституту
НЮУ ім. Ярослава Мудрого.

 

Шановний Ігоре Євгенійовичу, прийміть також щирі вітання від імені Ради студентського самоврядування та студентів Полтаського юридичного інституту.

Ми дякуємо Вам за те, що в перші дні початку повномасштабної війни Ви всі свої сили спрямували на забезпечення наших студентів усім необхідним в такий складний час і попри труднощі робите свою справу на відмінно!

Бажаємо на довгі і плідні літа міцного здоров‘я, мирного неба, щастя та наснаги продовжувати Вашу непросту, але таку віддану роботу на благо нашого Інституту та країни!

 

З повагою, студенти та РСС
Полтавського юридичного інституту
НЮУ ім. Ярослава Мудрого.